Kediciklerin Birbirine Benzeme Nedeni Ortaya Çıktı

Adnan Oktar'ın "kedicik" diye tabir ettiği kadınların neden birbirine benzediği ortaya çıktı. İddiaya göre Oktar, anlaştığı iki cerraha kadınları göndererek kendi istediği şekilde estetik operasyon yaptırmış.

13.07.2018-16:12 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-16:04) Kediciklerin Birbirine Benzeme Nedeni Ortaya Çıktı

Adnan Oktar ve ekibine dönük gerçekleştirilen operasyonun yankıları devam ederken, 'Kedicikler' olarak tanınan Oktar Cemaati'ndeki kadınların birbirlerine benzemelerinin sebebi de gün yüzüne çıktı.

BREZİLYA POPOSU, GÖGÜS SİLİKONU, DUDAK DOLGUSU

Oktar'ın Etiler ve Bağdat Caddesi'nde yer alan anlaşmalı iki estetisyeninin gerçekleştirdiği estetik operasyonlarının Oktar'ın beğeni şartlarına göre yapıldığı bildirildi. Oktar'ın isteklerine göre gerçekleştirilen estetik operasyonlarının başında brezilya poposu, dudak dolgusu, burun estetiği ve göğüs silikonu yer alıyor.

"ESTETİK İŞLEMLERİ ORANTISIZ YAPILMIŞ"

Oktar'ın en eski kediciklerinden bir tanesi olan eski manken Gülay Pınarbaşı da 1990'lı senelerde mankenliği bırakıp Adnan Oktar cemaatine dahil olmuştu. Pınarbaşı'nın burun ve meme silikonu operasyonunu Plastik Cerrah Harun Özkan gerçekleştirmişti. Habertürk'ten Öznur Karslı'ya açıklamalar yapan Prof. Dr. Özkan "Gülay'a 1990'lı senelerde burun estetiği ve meme silikonu gerçekleştirdim. İç çamaşırı defilelerine gidiyordu. Görüştüğüm bir kişiydi. A9 TV'de programa davet ettiği için gitmiştim. Birkaç gün öncesine dek de Facebook'tan paylaşım gerçekleştiriyordu. Cemaatteki kadınları görmedim. Televizyondan bakıldığı zaman hepsinde burun, göğüs, botoks ve dik kalça işlemi 'brezilya poposu' olduğu fark ediliyor. Hepsinin birbirine benzemesinin nedeni estetik operasyonlarıyla olacak iş değil, bir plastik cerrah bunu gerçekleştiremez. Kadınlar özellikle birbirine benzeyenler içinden tercih ediliyor. Kadınlara yapılan estetik operasyonlara bakıldığı zaman çok deneyimli bir doktorun yapmadığı belli oluyor, orantısız şeyler. İyi bir doktor hastası talep etse bile abartıya kaçmaz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal