Cumhurbaşkanı Erdoğan İlklerin Meclisinde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski TBMM Binası'nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Tören’inde önemli mesajlar verdi.

13.07.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:28) Cumhurbaşkanı Erdoğan İlklerin Meclisinde Konuştu

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski TBMM Binası'nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 1. Toplantısı Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin 24 Haziran seçimleri ile yaşadığı tarihi dönüşümün ilk adımını milli iradenin tecelligahı olan bu kutlu çatının altında, milletimizin şahitliğinde atıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

"MİLLİ İRADENİN ÜZERİNDE HİÇBİR FANİ GÜÇ TANIMIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Tıpkı 98 yıl önce olduğu gibi bugün de milli iradenin üzerinde hiçbir fani güç tanımıyoruz. Birinci Meclis başlangıçtı, burası (İkinci Meclis) devamdı. Şimdi ise bizler de devamın devamını yapıyoruz. Birinci Meclis gazi bir Meclisti, şu andaki Meclisimiz de gazilikle şereflenmiştir."

"HEPİMİZ DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ"

"Ecdadımızın emanetini yere düşürmemek, ezanlarımızı susturtmamak, bayrağı indirtmemek, haysiyetimizi çiğnetmemek için alın terimizle ve gerektiğinde canımızı ortaya koyarak mücadelemizi sürdürüyoruz’’ ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Bugün eski Meclis binasındaki bu törenimizi işte bu tarihi sürekliliğin bir sembolü olarak görüyoruz’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Geleceğimize güvenle bakabileceğimiz bir Türkiye inşa edene kadar hepimiz dur durak bilmeden çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH BUNDAN SONRA SADECE ZAFER MARŞLARI YAZACAĞIZ"

"Biz milletimizle yola çıkmış, nice engelleri yine milletimizle aşarak bugünlere gelmiş bir kadroyuz’’ diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Bizim davamız, milletimizin davasıdır. Bizim derdimiz, milletimizin derdidir. Bizim mücadelemiz, milletimizin mücadelesidir. Bizim öfkemiz de milletimizin öfkesidir. Bizim yanımızda milletimiz var, karşımızda terör örgütleri, onları destekleyen güçler var’’ ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Habeleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal