Adnan Oktar'a Destek Eylemi Yapıldı

Büyük bir operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar ve ekibine destek eylemi yapıldı. Eylemde konuşan bir kadın, "Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve ekibinin yoluna feda ederim" dedi.

13.07.2018-16:02 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:28)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube birimlerinin Adnan Oktar ve ekibine dönük önceki gün gerçekleştirdiği operasyon çerçevesinde 179 kişiyi gözaltına almıştı. Oktar'ın da içinde olduğu şüphelilere destek veren bazı kişiler Vatan Caddesi'nde yer alan İstanbul Emniyet Müdürlüğü karşısında bir araya gelerek açıklama yaptı. Eyleme giden Nursel Tekin, "Milyar tane evladım olsa Adnan Oktar'a feda olsun" dedi.

"EVLATLARIMI VE KENDİMİ ADNAN OKTAR'A FEDA EDERİM"

Adnan Oktar ve ekibine destek vermek amacı ile emniyet binasının önüne gelen Nursel Tekin, "Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Adnan Oktar ve ekibinin yoluna feda ederim" diye konuştu.

"HİÇBİR SUÇA BULAŞMADILAR, TAMAMEN İFTİRA"

Yaklaşık 20 senedir Adnan Oktar'ı bildiğini, kitaplarını okuduğunu ve iki çocuğunun Oktar'ın öğrencisi olduğunu söyleyen Osman Yazaroğlu, "Bu arkadaşların herhangi birisi hiçbir suça karışmamıştır. Bunlar bütünüyle atılan bir iftiradır. Neticeler yargılama döneminde gün yüzüne çıkacaktır. Evde olan silahlarla alakalı spekülasyon yapılıyor. Bu silahlar Adnan Oktar'ın malikanesinde ve evinde güvenlik hizmeti sunan birkaç kişinin ruhsatlı silahlarıdır. Bunlar devletin verdiği ruhsatlı silahlardır. Bu haberlerle bir algı operasyonu meydana getirilmek isteniyor. Bunun doğru olmadığını biliyoruz" dedi.

"ADNAN OKTAR BÜTÜN KIZ VE ERKEK KARDEŞLERİMİZE KARDEŞİ GİBİ BAKAR"

6 senedir Adnan Oktar'ı bildiğini ve 3 senedirde programlara çıktığını söyleyen Gizem Daşer ise, "Bu zamana dek ortaya atılan taciz iddiaları bütünüyle iftiradır. Bütün erkek ve kız kardeşlerimize kardeşi gibi bakar, kardeşi gibi her şeyden korur. Bunlar hep İngiliz derin devletinin oyunu ve inşallah bu oyun bozulacak" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal