Kayınvalidesinin Yemeğine Deterjan Attığı İddia Edilen Kadına Dava Açıldı

Zonguldak'ta kayınvalidesinin yemeğine bulaşık deterjanı döktüğü iddia edilen kadın hakkında dava açıldı. Kadın ise deterjanı yanlışlıkla yemeğe koyduğunu iddia etti.

13.07.2018-16:24 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-16:17) Kayınvalidesinin Yemeğine Deterjan Attığı İddia Edilen Kadına Dava Açıldı

Zonguldak'ta kayınvalidesinin yemeğine bulaşık deterjanı koyduğu suçlaması ile tutuksuz yargılanan Nevcihan K. (33), hakim karşısına çıktı. Savcılık ifadesinde çorbanın içine bilmeyerek bulaşık deterjanı koyduğunu ifade eden Nevcihan K., mahkemede ise ifadesini değiştirerek böyle bir olayın meydana gelmediğini iddia etti.

BİRLİKTE YAŞADIĞI KAYINVALİDESİ İLE GEÇİMSİZLİK YAŞADI

Olay, Haziran 2017'de Çaycuma ilçesine bağlı Kadıoğlu köyünde cereyan etti. Öne sürülene göre, Nevcihan K.; eşi Gökhan K. ve beraber yaşadığı kayınvalidesi Nazife K. ile geçimsizlik yaşamaya başladı. Olay günü çorba ve mantı pişiren Nevcihan K., sonrasında akşam çalıştığı iş yerine gitti.

"GELİNİM ÇORBAYA BULAŞIK DETERJANI ATTI"

Nazife K., gelininin çorbaya bulaşık deterjanı koyduğunu öne sürerek yemekten yemedi. Nazife K., evde olanlara da yemekten yememelerini tavsiye etti. Sabah eve giden Nevcihan K. ile tatil için köye giden görümcesi Hülya Ö. arasında kavga meydana geldi. Nevcihan K.'nin eşi Gökhan K. ve kayınvalidesi Nazife K. de kavgaya dahil oldu. Komşuların ihbar etmesi ile eve giden jandarma, tarafları alarak karakola getirdi. Birbirlerinden şikayetçi olan Nevcihan K., Nazife K., Gökhan K. ve Hülya Ö. ifadelerinin sonrasında serbest kaldı. Jandarmanın tuttuğu tutanakta ise yemeklerin olay günü atıldığı için numune alınamadığı kaydedildi.

AĞIR CEZA MAHKEMESİNDE DAVA AÇILDI

Cumhuriyet Savcılığı, olayla alakalı gerçekleştirdiği soruşturmanın sonrasında Nevcihan K. için; görümcesi Hülya Ö.'yü darp ettiği, tehdit ve hakarette bulunduğu suçlaması ile, kayınvalidesi Nazife K.'ye karşı da 'tüketilecek şeylere zehir katma yada bozma suretiyle kişilerin sağlığını tehlikeye sokma' suçunu işlediği suçlaması ile dava açıldı. Ayrıca Gökhan K. için de eşine karşı 'basit yaralama' suçlaması ile dava açıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal