Karşıyaka Şehitliği'nde Duygusal Anlar

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Akar ve İçişleri Bakanı Soylu İzmir Karşıyaka Şehitliği'nde şehit aileleriyle bir araya geldi. Şehitlikte duygusal anlar yaşandı.

15.07.2018-14:46 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:23)

Hain 15 Temmuz darbe girişimin 2. yıldönümünde AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İzmir Karşıyaka Şehitliği'ne ziyarette bulundu. Şehit yakınları ile Binali Yıldırım arasında duygusal anlar yaşandı.

ŞEHİT YAKININA SARILDI

Burada yapılan anma töreni sırasında şehit aileleriyle de görüşüldü. Meclis Başkanı Binali Yıldırım ile bir şehit yakını arasında duygu dolu anlar yaşandı. Binali Yıldırım ile şehit yakını birbirlerine sarıldılar.

"ACILARIMIZ TAZELİĞİNİ KORUYOR"

Binali Yıldırım burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ankara'da o gece şehadet şerbetini içen şehitlerimizin kabirlerine geldik. 2 yıl geçmiş olmasına rağmen acılarımız tazeliğini koruyor. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız demiştik. Milletimizin tamamı bu duygularla bugünü anıyor. 15 Temmuz ve vatanımızın savunmasında fedakarca hayatını seve seve veren bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal