CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sürpriz Ziyaret

CHP'de bugün ilginç bir ziyaret gerekleşti. CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Külliye'ye giderek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Kesici bunun sadece tebrik amaçlı bir ziyaret olduğunu söyledi.

14.07.2018-18:53 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-20:57)

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Külliye'de ziyaret etti. Kesici'nin Erdoğan'ı tebrik ettiği bilgisi var.

"ZİYARET TALEBİ BENDEN GİTTİ"

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bugün öğleden sonra külliyede ziyaret etti. Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik ziyareti isteğinin kendisinden gittiğini bildirdi.

"KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA DA BİLGİ VERDİM"

Kesici, "Sayın Erdoğan’ı seçildiği günün sabahı bir mesaj göndererek tebrik etmiştim. Ve gene kendisini ziyaret edip tebrik etmek için randevu isteği yapmıştım. Bu randevuya bugün için gün verdiler. Gitmeden önce Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na da bilgi aktardım. Bu medeni bir ziyarettir. Yalnızca tebrik içindir" diye konuştu.

ERDOĞAN PAYLAŞIMI CHP'Yİ KARIŞTIRMIŞTI

Sosyal medya hesanbında Erdoğan'ın Meclis'teki yemin töreninden fotoğraflar paylaşan Kesici, "Cumhuriyetimizin 3. Dönemi 09.07.2018 tarihi itibariyle Sayın Devlet Başkanı-Cumhurbaşkanımızın TBMM’de yemin etmesiyle başlamış durumdadır. Allah vatanımız, devletimiz, milletimiz ve halkımız için hayırlı uğurlu etsin. Devletimiz ve Cumhuriyetimiz ilelebed payidar olsun." sözlerini yazmıştı.

GÜRSEL EROL TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Kesici'nin Erdoğan için yazdığı "Başkan" kelimesi sosyal medyada tepkilere sebep olmuştu.

CHP'nin 41 sene sonra Elazığ'dan milletvekili olarak çıkarttığı Gürsel Erol, Twitter'dan Kesici'yi etiketleyerek, "Sayın @ilhankesici Bu Cumhuriyet Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Cumhuriyetimizin değil Cumhurbaşkanlarının dönemleri vardır. Aradaki farkı iyi anlayınız." diye yazmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal