3 Gündür Aranan Kızın Bulunduğu Yer Şaşırttı

Aydın'da evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan ve 3 gündür aranan kız Kuşadası'nda sevgilisi ile gezerken bulundu.

14.07.2018-17:52 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-18:06)

Nazilli'deki evinden 'Kuşadası'ndaki gençlik festivaline gideceğim' diyerek çıkan ve festivalin ilk gecesinin sonrasında ortadan kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya 3 gün aranın ardından Kuşadası polisi tarafından bulundu.

ERKEK ARKADAŞIYLA GEZERKEN BULUNDU

Alınan bilgiye göre, Aydın'ın Nazilli ilçesinde ikamet eden 17 yaşında lise son sınıfı öğrencisi Tuğçe Yalçınkaya kuzeniyle gittiği Kuşadası Gençlik Festivali'nin ilk gün programı ardından ortadan kaybolmuştu. Polisin 3 gün süre ile aradığı genç kız, bugün Kuşadası Alışveriş Merkezi'nde 18 yaşındaki Batuhan Güven Birol adlı erkek arkadaşıyla gezerken Kuşadası polisi tarafından bulundu.

"ANNEM İLE TARTIŞTIK"

Genç kız ilk açıklamasında festivalin ilk gecesinin sonrasında Nazilli'ye gitmek için otostop çektiklerini söyleyerek, "Kuzenimle festivale geldik. Gece festivalin bitmesinin ardıdnan kuzenimle beraber Nazilli'ye gitmek için otostop çektik, fakat araç bulamadık. Bu sırada annem geç kaldığımız için bana kızdı ve tartıştık. O sinirle kuzenimin yanından gittim" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal