Kaçırılan Eylül'ün Cesedinin Bulunduğu Yer Kan Dondurdu!

Ankara'da 1 hafta önce kaybolan Eylül'ün cansız bedeni bir elektrik direğinin altına gömülmüş halde bulundu. Küçük kızı öldüren Uğur K. elektrik direğini de oraya kendisi dikmiş.

30.06.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-11:10)

Ankara'da 1 geçtiğimiz hafta kaybolan 8 yaşındaki Eylül'ün cansız bedeni, bir elektrik direğinin altında gömülü halde bulundu. Ankara Valisi Topaca, "Cinayeti Uğur K.'nın işlediğine dönük deliller var. Eylül'ün gömüldüğü o yerde o elektrik direğini de şahıs kendisi dikmiş" dedi.

"EYLÜL'ÜN CANSIZ BEDENİNİ KENDİ YAPTIĞI DİREĞİN ALTINA GÖMMÜŞ"

Ankara Valisi Ercan Topaca 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cansız bedeninin bulunması ile alakalı açıklama yaparken "Tutuklu kişinin elektrik işi yaptığına dair bilgiler var doğru mudur?" sorusu ardından "Doğru. Bu kızımızın gömüldüğü o yerdeki o elektrik direğini de kendisi dikmiş zaten daha önce. Muhtemelen de oradaki toprağın yumuşak olduğunu da biliyor. Görenlerin de şüphelenmeyeceğini varsayarak, oraya götürdüğünü düşünüyoruz." dedi.

BİR HAFTADIR ARANIYORDU

Bursa'da ikamet eden İbrahim ve Şerife Yağlıkara çifti, yaz tatili için memleketleri Ankara'nın Polatlı İlçesi'ne gitti. Çiftin 3 çocuğundan en ufağı olan 8 yaşındaki Eylül, 22 Haziran'da oyun oynamak için evden ayrıldı. En son bisiklet sürdüğü sırada görülen Eylül'ün eve gelmediğini anlayan ailesi, çocuklarını aramaya başladı. Arama çalışmaları netice vermeyince durum jandarmaya ihbar edildi. Köye çok sayıda asker ve AFAD birimi gönderildi. Fakat 7 gün süresince havadan ve karadan gerçekleştirilen aramalara karşın küçük kızın izi bulunamadı.

TUTUKLANDI

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geniş bir soruşturma açıldı. Eylül'ün en son bisiklet sürerken komşuları Uğur K.'nın yanında görüldüğü ifadeleri ardından, bir süre Eylül'ü arama çalışmalarına da katıldığı tespit edilen Uğur K. gözaltına alındı. Komşu, çelişkili ifadeler verince mahkeme tarafından "tasarlayarak öldürme" suçundan tutuklandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal