İYİ Parti'nin Kurultay Sloganı Belli Oldu!

12 Ağustos'ta kurultay yapacak olan İYİ Parti'de kurultayın ana sloganı belli oldu. "Daha yeni başlıyoruz" olarak seçilen slogan üzerinden kurultay yapmamak için direnen CHP'ye de göndermede bulunulacak.

07.08.2018-20:37 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-20:43)

İYİ Parti'nin 12 Ağustos'taki 2. Olağanüstü Kurultayı'nın ana sloganı "Daha yeni başlıyoruz" olacak. Kurultayda "kurultay toplamamak için direnenler" ile tereddütsüz kurultay yapan İYİ Parti'nin farkına önem verilecek.

HÜKÜMETİN YANLIŞLARINA ODAKLANILACAK

Partide kurultaya dönük çalışmaların sağlıklı devam etmesi için kurulan teknik komisyonun çalışmalarında sona gelindi. Komisyon, ATO Congresium'da gerçekleştirilecek ve Genel Başkan Meral Akşener'in tek aday olacağı kurultayın ana sloganını "Daha yeni başlıyoruz" olarak tespit edildi. Kurultayda, parti ve ülke içinde demokrasi vurgusu olacak. "Kurultay yapmamak için direnenler" ile tereddütsüz kurultay yapan İYİ Parti'nin farkına önem verilecek. Kurultayda, aynı zamanda hükümetin yanlışlarına değinilecek ve yapılması gerekenler açıklanacak.

1124 DELEGE OY KULLANACAK

Genel Başkan ve parti kurumlarının seçileceği kurultayda 1124 delege oy verecek. Kurultayda genel başkan seçiminin haricinde 80 üyeden meydana gelen Genel İdare Kurulu (GİK) ile 10 üyeden meydana gelen Merkez Disiplin Kurulu (MDK) tespit edilecek. Parti kulislerinde GİK ve MDK'de önemli değişiklikler yapılacağı konuşuluyor. Kurultayın gerçekleştirileceği salonunun düzenlemesinde partinin renkleri mavi ve sarı hakim olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal