Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'ya Gidiyor! Tarih Açıklandı

Almanya Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 28-29 Eylül tarihlerinde Almanya'ya resmi ziyaret yapacağı açıklandı. Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier 24 Haziran seçimlerinin ardından Erdoğan'ı Almanya'ya davet etmişti.

07.08.2018-19:53 - (Son Güncelleme: 07.08.2018-19:57)

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'in sözcüsü tarafından paylaşılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28-29 Eylül tarihlerinde Almanya'ya devlet ziyareti yapacağı açıklandı.

ERDOĞAN, ASKERİ TÖRENLE KARŞILANACAK

Erdoğan'ın 28 Eylül'de Steinmeier tarafından askeri törenle karşılanacağı, sonrasında da onuruna verilecek akşam yemeğine gideceği duyuruldu. Açıklamada, Erdoğan ve Merkel arasındaki temasların gündemi hususunda Türk tarafıyla "yakın istişare" içinde olunduğu kaydedildi.

DAVET TARTIŞMA YARATMIŞTI

Steinmeier, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminin sonrasında Erdoğan'ı Almanya'ya davet etmişti. Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas da ziyaretle alakalı açıklamasında, Erdoğan'ın ziyareti esnasında Türkiye'de tutuklu olan Alman vatandaşları gibi tartışmalı hususların da ele alınacağını açıklanmıştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal