İYİ Parti'li Aydın'ın 'Liderimiz Bahçeli' Gafına MHP'den İlginç Cevap

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Koray Aydın'ın ‘Liderimiz Bahçeli’ gafıyla alakalı olarak "Yuhalayanlar liderimizi mi Koray Aydın'ı mı yuhaladı" diye cevap verdi.

29.07.2018-15:40 - (Son Güncelleme: 29.07.2018-16:50)

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i partinin başında kalması için yapılan ikna toplantısına katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, çıkışta kalabalığa açıklama yaparken "Liderimiz Devlet Bahçeli" diye konuşmuştu. Koray Aydın'ın bu gafı alandakilerin tepkisini çekmiş ve yuhalanmıştı.

"YUHALAYANLAR KİMİ YUHALADI?"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aydın'ın bu gafına Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. Alandakilerin kimi yuhaladıklarını anlamadıklarını ifade eden Başkan Yardımcısı Yalçın, "Yuhalayanlar Koray Aydın'ı mı, liderimizi mi yuhaladı? İçeride kumpas mı kuruldu? Açıklasınlar" şeklinde konuştu.

"KUMPAS KURULMUŞ OLABİLİR Mİ?"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ‘’İçerideki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, 'Devlet Bahçeli' gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçeride böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal