İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Başbakan Yıldırım'a Hakaret

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bolu'da miting yaptı. Akşener miting sırasında, "Sözünü tutmayanlara şerefsiz demiştim. Başbakan da bunlara dahil oldu" dedi.

19.06.2018-15:20 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-15:12) İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den Başbakan Yıldırım'a Hakaret

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener Bolu’da açıklamalar yaptı. Meral Akşener 'Sözünü tutmayanlara şerefsizsiniz demiştim şimdi o güruha Başbakan da dahil oldu' dedi.

İşte Meral Akşener 'in açıklamalarından öne çıkanlar;

O kervana Başbakan da katıldı

-Pensilvanya'dan ben emir almadım fakat 2,5 senedir bu kereste gibi adamlara sözünüzün gerektirdiğini yapın yapmazsanız şerefsizsiniz demiştim. Şimdi hepsi şerefsiz şerefsiz dolaşıyor. Bu kervana Başbakan'da dahil oldu.

-TİKA senelik 8 milyar dolar para harcıyormuş. 6,5 milyar doları sizin paranız. Yani 36 milyar TİKA için sizin cebinizden alınıyor. Fakat haklarını yemeyelim Kolombiya'da okul kurmuşlar.

-Türkiye'nin kaynakları yeterli israf ve yolsuzluk bütün olumsuzlukların anası. Bunları kesmez isek Allah bize nasip etmesin.

-5 sene içinde ülkeyi kendine yeter 6. senede da tarımda ihracat gerçekleştiren bir duruma getireceğiz.

Polis memuru kalp spazmı geçirdi

Meral Akşener'in, programında vazifeli polis memuru Ceyhun Aydın, miting saatini beklerken kalp spazmı geçirdi. Aydın, hastanede tedavi altına alındı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde vazifeli polis memuru Ceyhun Aydın, Meral Akşener 'in bugün saat 14.30'da Anıtpark Meydanı'nda yapacağı mitingi beklerken birden bire fenalaşarak yere yığıldı. Mitingde vazifeli polis memuru, 112 Acil biriminin ilk müdahalesi ardından Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kalp spazmına bağlı göğüs ağrısı geçirdiği tespit edilen Ceyhun Aydın, tedaviye alındı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal