Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingi Öncesi Van Caddeleri Gül Suyu ile Yıkandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van'da yaptığı miting öncesinde şehrin cadde ve sokakları gül suyuyla yıkandı. Miting sırasında ise vatandaşların serinlemesi için insanların üzerine gül kokulu su sıkıldı.

19.06.2018-15:11 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-15:05) Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingi Öncesi Van Caddeleri Gül Suyu ile Yıkandı

Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi şehir merkezindeki cadde ve sokaklara gül suyu döktü. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı birimleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Beşyol Meydanı'nda gerçekleştireceği miting öncesi, şehirdeki cadde ve sokaklara gül suyu döktü.

Mitinge katılanların ferahlaması için de çevreye konulan özel araçlardan gül kokulu su püskürtüleceği bildirildi. 

Van'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı konuk etmenin gururunu yaşadıklarını söyleyen Van Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın şehrimize yapacağı gezi bizi oldukça mutlu etti. Şehrin genel temizliği, cadde ve sokakların düzeni konusunda vazifeye geldiğimiz günden beri titiz bir çalışma yapıyoruz. Bugün ise Sayın Cumhurbaşkanımızın şehre gelişi sebebiyle bir ilk yaparak cadde ve sokaklarımıza gül kokusu döktük. Bunun haricinde miting yeri çevresine de Cumhurbaşkanımızın konuşması boyunca özel araçlarımızla gül suyu sıkacağız. Bu biçimde Sayın Cumhurbaşkanımızı Vanlılar olarak gül kokularıyla karşılayacağız" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal