İYİ Parti Abdullah Gül Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, cumhurbaşkanlığı seçimindeki adaylarının net olduğunu ve Gül ismine karşı olduklarını açıkladı.

25.04.2018-11:18 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-11:13) İYİ Parti Abdullah Gül Açıklaması

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayının Meral Akşener olduğunu açıkladı. Aydın, Abdullah Gül’in cumhurbaşkanı adayı olmasında dair "CHP ve SP'nin adayı olabilir" şeklinde konuştu.

ABDULLAH GÜL ADAYIMIZ DEĞİL

Çatı adayla alakalı olarak "Her zaman ters tepiyor" yorumunda bulunan Koray Aydın, "Biz motive olduk, Genel Başkan 5 ayda 56 vilayet gezdi. Yola çıkarken cumhurbaşkanı adayı olduğunu ilan etti. Hiç çalışmayan ve bekleyen, adaylık için teklif bekleyen Sayın Abdullah Gül'ün adı geçiyor. Çatı adayda girişiminde yokuz" diye konuştu.

ADAYIMIZ MERAL AKŞENER

Milletvekili seçimleri için Saadet Partisi ile iş birliğine hazır bulunduklarını ve büyük aşama aldıklarını belirten Aydın, "Parlamenter sistem istiyoruz. Hukukun üstünlüğü istiyoruz. Her parti en güçlü ismiyle çıksın. CHP ve SP 'En güçlü adayımız Gül' diyorsa onunla çıksın. Bizim en güçlü adayımız Akşener. HDP de kendi adayını çıkarsın" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal