Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici Görüşmesi: Bu Hafta Olacak

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal “Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşecek” dedi.

25.04.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-11:31) Cumhurbaşkanı Erdoğan Destici Görüşmesi: Bu Hafta Olacak

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal “Cumhurbaşkanı Erdoğan bu hafta Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşecğini söyledi 

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ile AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştüğü bildirildi. Görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ak Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin bir görüşme yapacağını ve yapılan görüşme sonrası varılan nihai kararın açıklama yaparak kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti. 

KILIÇDAROĞLUNA YANIT

 

"Birilerinin Cumhurbaşkanına parmak sallama hakkı da, haddi de yoktur. Herkese açık bir şekilde kendi parmağına sahip çıkmasını öneriyoruz" ifadelerini kullandı. Ünal, ’’ O sallanan parmağın arkasındaki irade o parmağın sahibi olan kişiye ait değildir. Kime dayanarak o parmağı salladıklarını biz gayet iyi biliyoruz. Böyle bir hadsizlik olamaz, bunu kesinlikle edemeyiz’’ şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan firavun bile olmaz. Firavun'un bile bir karakteri var. Ondan olsa olsa Musa'ya ihanet eden Samira olur. Biz hiçbir vakit kavmimize ihanet etmedik. Biz Musa'yı da biliriz, Firavun'u da biliriz, Samira'yı da biliriz.

Kasetle gelen, bu zatın ömrü boyunca hiçbir başarısı da yoktur.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal