İstifa Çağrılarına AK Parti'den Yanıt Geldi!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a yapılan istifa çağrılarına yanıt vererek, ' Hasta ziyaretinin ideolojisi olmaz ' dedi.

14.11.2018-13:10 - (Son Güncelleme: 14.11.2018-13:02) İstifa Çağrılarına AK Parti'den Yanıt Geldi!

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, yazar Kadir Mısıroğlu'na yaptığı ziyaretin ardından muhalefet kendisini hedef noktasına oturmuş ve üst üste istifa çağrısında bulunmuştu.

Muhalefetin eleştiri ve istifa çağrıları hakkında açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şu şekilde konuştu:

'Diyanet İşleri Başkanlığı saygın bir kurumdur. Bu tartışmalar olduğu andan itibaren detaylı şekilde takip ettik. Diyanet İşleri Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın takdir ettiği bir idarecidir. Biri ilim adamı olarak, bir yönetici olarak FETÖ’ye karşı PKK’ya karşı, gençlerimizin korunmasında son derece ilim adamı olarak değerlendirilmektedir. Bu faaliyetleri nedeni ile FETÖ ve PKK’nın hedefindedir.

Bu ziyaret insani bir ziyarettir. Her insani ziyaretten siyasi neticeler çıkartmaya başlarsak bunun sonu gelmez. Kendisi de belirtti. Gittiğinde resimler aile tarafından çekiliyor. Kıyafeti söz konusu ediliyor. Zaten kıyafeti bellidir. Hasta ziyaretinin ideolojisi yoktur arkadaşlar. İnsani bir ziyaretten böylesine siyasi sonuçlar çıkarılmasını doğru bulmuyoruz. Diyanet İşleri Başkanımız takdir edilen bir ilim insanıdır. Bu çağrılara cevabımızın bu şekilde olduğunu söylemek isterim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal