İstanbullulara Müjde! Toplu Taşıma O Gün Ücretsiz Olacak

İBB Meclisi kararıyla okulların açılacağı 17 Eylül günü tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek.

10.09.2018-17:06 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-17:02) İstanbullulara Müjde! Toplu Taşıma O Gün Ücretsiz Olacak

AK Parti ve CHP Grup Başkan vekillerinin ortak imzasıyla verilen teklifi konuşan İBB Meclisi, daha önceki senelerde olduğu gibi yoğun trafik meydana gelmesinin engellenmesi ve insanların toplu ulaşım araçlarına yönlendirilmesi için ulaşım hizmetinin bedava verilmesi için İBB Başkanı Mevlüt Uysal'a yetki verilmesini kararlaştırdı.

17 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00'E KADAR ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Buna göre okulların açılacağı 17 Eylül Pazartesi günü saat 06.00 ile 14.00 arasında şehir çapındaki toplu ulaşım araçları bedava hizmet verecek.

Meclisten oy birliğiyle kabul edilerek geçen karara göre insanlar, 2018-2019 eğitim öğretim döneminin başlayacağı pazartesi günü, İstanbulkart ücret entegrasyonuna dahil İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü (İETT Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Tünel) araçları, Şehir Hatları A.Ş Vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro İstanbul A.Ş. (Tramvay, Metro, Hafif Metro ve Füniküler, Teleferik ve Kadıköy Moda Nostaljik Tramvay) araçları ve Otobüs A.Ş. araçlarıyla söylenen saatlerde bedava seyahat edecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal