Acıyarak Evine Aldığı Suriyeli, Karnından Bıçaklayıp Öldürdü

İstanbul'da ABD vatandaşı bir adam kalacak yeri olmadığı için Suriyeli bir kişiyi evine aldı. Bir süre bu evde beraber yaşadıktan sonra Suriyeli adam, ABD'li ev sahibini öldürüp değerli eşyalarını alarak kaçtı.

10.09.2018-16:23 - (Son Güncelleme: 10.09.2018-16:18) Acıyarak Evine Aldığı Suriyeli, Karnından Bıçaklayıp Öldürdü

İstanbul, Şişli'de ikamet eden 80 yaşındaki ABD kökenli kişi, kalacak yeri olmadığı için yanına aldığı Suriyeli genç ve arkadaşı tarafından bıçaklanarak katledildi. Suriyeli gencin evdeki değerli malları çalmak için plan yaptığı ve ABD'li Looren İrville Senseman'ı bu sebeple öldürdüğü tespit edildi.

Olay, 17 Ağustos Cuma günü saat 16.00 sularında Şişli İnönü Mahallesi Çimen Sokak’ta cereyan etti.

Alınan bilgiye göre, Amerika’da ve Suudi Arabistan’ta 15 sene ilaç şirketinde çalışmasının ardından emekli olan 80 yaşındaki Amerika Birleşik Devletleri (ABD) vatandaşı Looren İrville Senseman, 15 sene önce Türkiye’ye geldi.

KALACAK YERİ OLMADIĞINI GÖRÜNCE EVİNE ALDI

Emekliliğini Türkiye’de yaşayan yaşlı adam, Taksim Meydanı’nda bir süre önce Suriye kökenli Baha Haj H.(21) ile tanıştı. H. ile bir süre konuşan Senseman, kalacak yeri olmadığı ve aç olduğunu ifade edince onu evine aldı.

EVDEKİ ANTİKALARI GÖRÜNCE HIRSIZLIK PLANI YAPTI

Evde beraber  yaşamaya başlayan ikiliden H., adamın evinde antikaların ve değerli eşyaların olduğunu görerek hırsızlık yapmak için arkadaşı Marey El E.’yi (19) aradı.

AĞZINI ELİYLE KAPATIP KARNINDAN BIÇAKLADI

Plan yapan 2 zanlıdan adamın yanında kalan H., olay günü sigara almak için Senseman ile dışarıya çıktı. Bir süre sonra eve dönen H., kapıyı anahtarla açtığı sırada Senseman’ın ağzını eliyle kapatıp karnından 3 defa bıçakladı.

Sonrasında arkadaşı E. ile içeriye giren H. adama ait dizüstü bilgisayar, antika eşyalar, eşya dolu valiz, cep telefonu, evin anahtarı ve İETT kartını alarak evden kaçtı. Zanlıların evden çıktığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal