İstanbul'da Organize Suç Örgütü Operasyonu; 31 Kişi Yakalandı

İstanbul merkezli 3 şehirde organize suç örgütüne ilişkin, güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında yakalanan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi.

20.02.2019-12:46 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-15:06) İstanbul'da Organize Suç Örgütü Operasyonu; 31 Kişi Yakalandı

İstanbul merkezli 3 şehirde organize suç örgütüne ilişkin, güvenlik ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında yakalanan 31 şüpheli adliyeye sevk edildi.

ELEBAŞI CEZAEVİNDE

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 13 Şubat tarihinde İstanbul, Düzce ve İzmir'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon neticesinde gözaltına alınan ve elebaşılığını cezaevinde olan Sedat Şahin'in yaptığı organize suç örgütü üyesi 31 zanlının emniyetteki işlemleri sona erdi.

ALİYEYE GÖNDERİLDİ

Yağma, çek-senet tahsilatı ve yaralama gibi 30 farklı olay ile ilgili ilişkileri tespit edilen şüpheliler, sağlık kontrolünden sonra mahkemeye gönderildi.

İSTANBUL'DA ŞÜPHELİ OLAY

Diğer yandan, İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde yaşayan ve kendisinden 1 haftadır haber alınamayan 29 yaşındaki Emrah Baydar’ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çevrede yaptığı incelemenin ardından Baydar’ın cenazesi Arnavutköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal