İstanbul'da Lodos Etkisini Sürdürüyor

İstanbul'da, dün akşam vakitlerinden itibaren etkisini gösteren lodos, gün içinde de etkisini sürdürüyor.

12.02.2019-15:05 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-14:51) İstanbul'da Lodos Etkisini Sürdürüyor

İstanbul'da, dün akşam vakitlerinden itibaren etkisini gösteren lodos, gün içinde de etkisini sürdürüyor. Lodos, Silivri sahilde dev dalgaların oluşmasına neden oldu. Dalgalar, sahil şeridindeki kaldırımlara kadar geldi ve çay bahçelerine kadar ulaşırken, aynı yerdeki ağaçların da etkili olan rüzgardan dolayı sallandığı görüldü. Dalgalar sebebi ile sahildeki yürüme yolunda ise küçük çaplı bir çökme meydana geldi.

METEOROLOJİ'DEN FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlerndirmelere göre; Türkiye'nin batı bölgelerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları ile zamanla Zonguldak ve Düzce yakınlarının yağmur ve sağanak yağışlı, Kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarının zaman zaman gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık hava şartlarının yaşanması bekleniyor.

BUZ VE DON UYARISI

Yağışların; Çanakkale’nin güneyi ile Balıkesir’in batı taraflarında yerel olarak şiddetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında güney ve güneybatı taraflarından şiddetli ve yer yer fırtına olarak (50-80 km/sa) eseceği belirtildi. İç ve doğu bölgelerde sabah ve gece vakitlerine pus ve sis ile beraber buzlanma ve don olaynın yaşanacağı da tahmin ediliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal