Kayseri'de Tartışan İki Ortaktan Birisi Diğerini Tüfekle Vurarak Öldürdü

Kayseri'de akaryakıt ve emlak üzerine iş yapan iki ortak aralarında tartışmaya başladı. Tartışmanın şiddetlenmesinin ardından ortaklardan birisi diğerini tüfekle vurarak öldürdü.

12.02.2019-14:38 - (Son Güncelleme: 12.02.2019-14:32) Kayseri'de Tartışan İki Ortaktan Birisi Diğerini Tüfekle Vurarak Öldürdü

Kayseri'de, akaryakıt istasyonu ve emlak üstüne iş yerleri olan iş adamı Mehmet Özet (49), tartıştığı ortağı Mustafa M. (56) tarafından av tüfeğiyle vurarak, katledildi. Mustafa M., olayın sonrasında tüfekle polise giderek, teslim oldu.

Olay, öğle saatlerinde, merkez Melikgazi ilçesine bağlı Gesi İldem Mahallesi'ndeki akaryakıt istasyonunda oldu. Tomarza Kaymakamlığı'nda yazı işleri müdürü olarak vazife yapan ve bir süre önce emekli olan Mustafa M., öne sürülene göre, kıdem tazminatıyla Mehmet Özet'in de içlerinde olduğu 3 ortak ile akaryakıt istasyonu kurdu.

ÇIKAN TARTIŞMA KISA SÜREDE BÜYÜDÜ

Mustafa M., içlerindeki borç- alacak problemini konuşmak için emlak üstüne iş yerleri de olan Mehmet Özet'in akaryakıt istasyonundaki ofisine gitti. Burada ikili arasında meydana gelen tartışma, kısa zamanda büyüyüp, kavgaya döndü. Mustafa M., yanındaki av tüfeğiyle ateş ettiği Özet'i ağır yaraladı. İhbarla gelen sağlık personeli, ilk müdahaleyi yaptığı Özet'i ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk etti. Mehmet Özet, doktorların bütün müdahalelerine karşın yaşamını yitirdi.

ELİNDE TÜFEKLE TESLİM OLDU

Mustafa M., olayın sonrasında tüfekle polise giderek, teslim oldu. Mustafa M., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne sevk edilirken, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Söyleyecek bir şey yok. Savcılıkta her şey meydana çıkacak" dedi.

Polis, olay yerinde inceleme gerçekleştirirken, soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal