İstanbul'da Hareketli Anlar! Biri Polis 3 Kişi Yaralı

İstanbul Bahçelievler'de iki grup arasında meydana gelen çatışmada 1'i polis 3 kişi yaralandı. Yaralanan polis memuru ameliyata alınırken, olaya karışan 8 zanlı yakalandı.

10.11.2018-09:14 - (Son Güncelleme: 10.11.2018-09:05) İstanbul'da Hareketli Anlar! Biri Polis 3 Kişi Yaralı

Çatışma, Bahçelievler Kocasinan Mahallesi'nde saat 23.30 sularında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Mahmutbey Caddesi üzerinde henüz bilinmeyen bir sebeple iki grup arasında çatışma meydana geldi. Kavga kısa sürede silahlı çatışmaya kadar gitti. Etraftaki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi gönderildi. Güvenlik güçleri kavgayı ayırmak isterken, bir polis memuru yaralandı.

Zanlılar kavganın ardından olay yerinden kaçarken, yaralı polis memuru ise ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralı polisin ameliyata alındığı duyuruldu. Olayın ardından yaralanan polis memuruna kan vermek isteyen meslektaşları da hastaneye gitti.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Olay sonrası özel harekât güçlerinni de desteğiyle çevrede güvenlik çemberi olulşturan polis ekipleri bir süre incelemeler yaptı. Polisin çalışmaları sonucu silahlı kavgaya karıştıkları ortaya çıkan 8 kişi gözaltına alındı. Zanlıların üzerinde yapılan aramalarda 2 adet tabancanın ele geçirildiği ifade edildi. Zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal