İstanbul'da Dev Operasyon! 152 Kişi Tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 152 kişinin tamamı tutuklandı.

20.04.2019-10:01 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-13:51) İstanbul'da Dev Operasyon! 152 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da uyuşturucu satışına ilişkin gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınıp sorgulanan 152 zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından  tutuklandı.

Kaynaklardan alınan bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Salı günü şehir çapında uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen kişiler hakkında yakalama kararı olan zanlılara ait 150 adrese eş zamanlı baskınlar gerçekleştirmiş, özel harekat polislerinin de katkı sağladığı operasyonda 152 zanlı  yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Gözaltındaki sorgularından sonra bu sabah Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi ile Bakırköy Adliyesi'ne gönderilen 152 zanlının tamamı 'uyuşturucu ticareti' yapmak suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine sevk edildi.

İstanbul polisleri tarafından uyuşturucu tacirlerine ilişkin 16 Nisan tarihinde büyük çaplı operasyon gerçekleştirilmiş, özel harekat polisi ve polis helikopterinin de katkı ağladığı operasyonlarda çoğunluğu 'torbacı' olarak bilinen 152 uyuşturucu suçlusu ele geçirilmişti.

Son Dakika Günem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal