İstanbul'da Cami Avlusunda Meydana Gelen Olay Vatandaşı Korkuttu

İstanbul Ataşehir'deki Küçükbakkalköy Merkez Cami'nin avlusunda madde kullandığı iddia edilen genç, kendini ateşe verdi. Polis, olay hakkında soruşturma başlattı.

24.11.2018-09:12 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-11:04)

İstanbul Ataşehir'deki Küçükbakkalköy Merkez Cami'nin avlusunda madde kullandığı iddia edilen genç, kendini ateşe verdi. Polis, olay hakkında  soruşturma başlattı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Olay, Şen Sokak'ta olan Küçükbakkalköy Merkez Camisi avlusunda saat 04.00 sularında yaşandı. Kaynaklardan alınan bilgilere göre, madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi camiinin avlusunda üzerine yanıcı madde dökerek kendini ateşe verdi. Camii avlusundaki dumanları fark eden vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri camii avlusunda bir kişinin yanmış ve baygın şekilde yattığını gördü. İtfaiye ekipleri yaralı kişiyi dışarıya çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yara ve yanık ünitesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de bu esnada çevredeki vatandaşlardan bilgi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, kendini yakan kişinin arkada bıraktığı delilleri topladı.

CAMİYİ YAKIYORLAR SANDIM

Cami avlusuna madde bağımlısı gencin devamlı geldiği ifade eden bir mahalle sakini, 'Burada 3-5 aydır bir tinerci var. Geliyor burada kendini kesiyor. Saçı başı dağınık… Caminin etrafında yatıyor. Buradaki millet para veriyor. Alıştı buraya. 30-35 yaşlarında, ailesi de yok galiba. Sürekli burada. Ben lavaboya kalkmıştım. Camdan baktım polis ve itfaiye arabalarını görünce camiyi yakıyorlar sandım. İndim sordum, biri kendini yakmış dediler' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal