Gündeme Oturan Abdullah Gül İddiası!

Habertürk yazarı Nagihan Alçı, Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler hakkında 'Bomba CHP kulisleri' başlıklı yazı yazdı. Muharrem İnce'nin aday gösterilmeyeceğini ifade eden Alçı, İYİ Parti'nin İstanbul'da iki isme sıcak baktığını belirtti.

24.11.2018-09:05 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-10:15)

Habertürk yazarı Nagihan Alçı, Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler hakkında 'Bomba CHP kulisleri' başlıklı yazı yazdı. Muharrem İnce'nin aday gösterilmeyeceğini ifade eden Alçı, İYİ Parti'nin İstanbul'da iki isme sıcak baktığını belirtti.

EĞİLİM YOKLAMASI YAPTIRMAYACAK

'CHP'nin içinden çok farklı bilgiler edindim. Bugün sizlerle bunları paylaşacağım.' ifadelerini kullanan Alçı şu şekilde konuştu:

'Öncelikle İnce ile başlayayım. Hatırlarsanız kurultay tartışmaları boyunca nasıl ki Kılıçdaroğlu'nun kurultaya gitmeyeceğini sürekli yazdıysam, bugün de aynı netlikle Muharrem İnce'nin İstanbul adayı yapılmayacağını yazıyorum. Kemal Bey, İnce'yi aday göstermeyecek. İstediği eğilim yoklamasını yaptırmayacak. Yaptırsa bu İnce'ye ciddi bir propaganda imkanı sağlar. Buna Genel Merkez kesinlikle pozitif bakmıyor.'

ABDULLAH GÜL DETAYI

'Bundan yaklaşık 10 gün önce Abdüllatif Şener, Kemal Kılıçdaroğlu'na gitti. Abdullah Gül'ün referansı ile geldiğini, CHP'nin İstanbul adayı olursa çeşitli cemaat ve tarikatlar de dahil geniş bir topluluktan oy alabileceğini ifade etti.' ifadelerini kullanan, şu şekilde devam etti:

'Peki Şener'i aday yapar mı? Buna dair bir işaret henüz yok. Hiçbir kaynaktan bu yönde bir bilgi duymadım. Fakat parti buna olumlu bakmıyor, tabanda da karşılığı yok.'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal