Türkiye Genelinde PKK Operasyonu

Batman'da geride bıraktığımız 31 Ekim gecesi öldürülen teröristin üzerinden Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesine gönderilecek teröristlerin listesi çıktı.

24.11.2018-08:39 - (Son Güncelleme: 24.11.2018-09:16) Türkiye Genelinde PKK Operasyonu

Batman'da geride bıraktığımız 31 Ekim gecesi öldürülen teröristin üzerinden Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesine gönderilecek teröristlerin listesi çıktı. Öldürülen teröristin örgütün bombacısı olduğu ve şehre saldırı düzenlemek için geldiği ortaya çıktı. Teröristin üzerinden çıkan dokümanlarda, örgütün Akdeniz, Ege ve Marmara bölgesine göndereceği PKK'lıların kimlik bilgilerine ulaşıldı.

PKK’nın Kuzey Irak, Suriye, Ermenistan ve Yunanistan’daki kamplarında bulunduğu belirlenen teröristin bomba eğitmeni olduğu tespit edildi. Kamplarda bomba yapım eğitimi veren teröristin, eylemleri geçekleştirecek canlı bombaları da özel olarak eğittiği belirlendi.

Kuzey Irak’tan Batman’a gelen teröristin öldürüldüğü gece de Mardin’de 250 kg PETN'le yakalanan 3 PKK'lı teröriste patlayıcının sevkiyat talimatını verdiği ortaya çıktı.İsmi henüz açıklanmayan PKK'lı teröristin, örgüt elebaşı Murat Karayılan’dan direkt talimat aldığı da tespit edildi.

Teröristin bizzat eğitim verdiği canlı bombalara eylemler düzenletmeyi planladığı tespit edildi. Güvenlik güçleri teröristin üzerinden çıkan listedeki isimlerin peşine düştü. Güvenlik güçleri PKK operasyonlarında tam gaz mücadelede kararlıklarını devam ettiriyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal