İstanbul Valiliği'nden Yola Çıkacaklara Kritik Uyarı

İstanbul Valiliği'nden Cuma ve Cumartesi günleri için yola çıkacaklara uyarı geldi. Siyasi partilerin yoğun propaganda çalışması nedeniyle Cuma ve Cumartesi günleri trafikte yoğunluk yaşanacağı bildirildi.

21.06.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-14:53) İstanbul Valiliği'nden Yola Çıkacaklara Kritik Uyarı

İstanbul Valiliği tarafınca 24 Haziran seçimleri arefesi siyasi partilerin yoğun seçim çalışmalarının trafik yoğunluğuna neden olabileceği hususunda ikaz yapıldı.

Valilikten yayınlanan açıklama şu şekilde:

"24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sebebi ile İlimiz çapında özellikle son iki günde (cuma ve cumartesi günleri) siyasi partilerin yoğun propaganda eylemleri ve etkinliklerinin olacağı görülmektedir. Bu vaziyetin ana güzergahlar başta olmak üzere cadde ve sokaklarda trafik yoğunluğuna neden olması tahmin ediliyor.

Bu sebeple şehir içi trafik akışının rahatlatılması, herhangi bir güçlük ve mağduriyet olmaması için sürücülerimiz başta olmak üzere insanlarımızın trafik kurallarına azami miktarda uymaları, kuralların uygulanmasında trafik görevlilerine destek olmaları ve anlayış göstermeleri büyük önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal