İstanbul Hava Durumu: Bugün 27,4 Dereceyi Gördü

İstanbul bugün 27,4 dereceyi gördü. Sıcak havayı fırsat bilen İstanbullular yeşil alanlara koşarken Taksim İstiklal Caddesi’nde de insan seli oluştuğu gözlemlendi.

23.04.2018-16:44 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-16:35) İstanbul Hava Durumu: Bugün 27,4 Dereceyi Gördü

İstanbul bugün termometreler 27,4 dereceyi gördü. Sıcak havayı fırsat bilen İstanbullu vatandaşlar yeşil alanlara akın ederken Taksim İstiklal Caddesi’nde de insan seli oluştuğu gözlemlendi.

İstanbul'da bugün sıcaklıklar hissedilir şekilde arttı. Çekmeköy'de saat 15.00 sıralarında hava sıcaklığı 27,4 dereceye ulaştı. Silivri'de aynı dakikalarda sıcaklık 27,1 derece olarak ölçüldü.  Eyüp ise 26,3 dereceyi gördü.

23 Nisan'ın resmi tatil olmasından da yararlanan İstanbullu vatandaşlar soluğu sahillerde ve yeşillik alanlarda aldı. Yeşilköy sahiline de akın eden İstanbullular sıcak havanın tadını doya doya çıkardı. Bazıları ailesiyle piknik yapıp, uçurtma uçururken, bazıları da yürüyüş yaptı, bisiklete bindi ve kitap okudu.

DENİZE GİRDİLER

Sıcak havayı fırsat bilen birkaç kişinin de denize girdiği görüldü. Denize girenler havanın çok sıcak olduğunu ifade etti. Sıcak havadan yakınan bir genç ise kıyafetleriyle denize atladı. Uçurtma uçurup, sahilde oynayan çocuklar ise güneşin tadını doyasıya çıkardı.

Taksim'e gelen çocuklar parklarda eğlenerek oyunlar oynarken, büyükler de Gezi Parkı'ndaki ağaçların altında dinlendi. Taksim İstiklal Caddesi'nde de güneşten korunmak isteyenler gölgeden yürümeyi tercih etti. Turistler ise satın aldıkları şemsiyeler ile gezdi. Meydandaki güvercinler havuzlardan su içerek serinledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal