İş Kadını Leyla Alaton'un Ayasofya Provokasyonu

İş kadını Leyla Alaton'un paylaştığı Ayasofya'da dans videosu Türkiye gündemini sarsmıştı. Ancak olayla alakalı meydana çıkan yeni görüntülerde olayın bir provokasyondan ibaret olduğu anlaşıldı.

05.01.2019-19:14 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-19:26)

İş kadını Leyla Alaton, 150 kişilik bir ekiple, Ayasofya Müzesi'ne gece yarısı ziyareti yaptı.

Geziyi sosyal medya sayfasından da paylaşan Alaton, yayınladığı bir fotoğraf ile büyük tepki topladı. Nedeni ise Ayasofya'da dans edilmesi oldu.

AYASOFYA'DA DANS

Alaton, paylaştığı görüntülerde, "Müzede bir gece. 150 kişilik bir grup halinde @saffetemretonguc ile Ayasofya'yı geceleyin dolaşmak bir ayrıcalık. İyi ki bu kadar özel bir şehirde yaşıyoruz dediğim gecelerden birini dostlarla paylaşmaca." yazısını yazdı.

Yayınlanan danslı fotoğraf, kısa sürede büyük tepki topladı. Tepki gören görüntüde, bir kadının müze içinde dans ettiği görülüyor.

PROVOKASYON OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olay sosyal medyada konuşulmaya devam ederken yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde olayın bir provokasyondan ibaret olduğu net bir şekilde görülüyor.

Dans eden kadın çok hızlı şekilde ortaya atılıyor. Sadece fotoğraf çektirecek kadar figür yapıyor. Fotoğraf/video çekildikten sonra hızlıca uzaklaşıyor. Yetkililerden izin alındığı iddiası tamamen yalan. Olay tamamen önceden hazırlanmış provokasyon.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal