Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan'ın FETÖ ile Mücadelesi

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer Fatih Sayan, FETÖ ile etkin mücadelesiyle tanınıyor. Üçte ikisi FETÖ'cü olan BTK'da başkanlık yapan Sayan, kurumu FETÖ'cülerden temizlemişti.

05.01.2019-18:59 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-19:02) Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatih Sayan'ın FETÖ ile Mücadelesi

Sıkıntılı günler geçiren Türk Telekom'da geride bıraktığımız haftalarda şirketi toparlayacak önemli bir değişiklik oldu. BTK eski Başkanı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, yönetim kurulu başkanlığına getirildi. 

FETÖ İLE ETKİN MÜCADELE ETTİ

Sayan, çok hassas bir dönemde BTK Başkanlığı görevini üstlendi. Devletin en önemli kurumlarından birisi olan BTK'da başarı ile görev yapan Sayan, kurumu FETÖ'den temizleyen kişi olarak biliniyor.

FETÖ'nün en sık kullandığı yöntemlerden birinin telefon dinlemesi olduğunu iyi bilen tecrübeli devlet adamı, bu konuda çok ciddi tedbirler alarak örgüte en ağır darbelerden birisini vurdu. BTK çalışanlarının üçte ikisinin FETÖ'cü olduğunu söyleyen Sayan, kararlı duruşu sayesinde kurumu bu teröristlerden temizledi.

Bu kadar zor şartlar altında bu kadar başarı gösteren bir devlet adamının Türk Telekom'a atanması ise, zor günlerden geçen Telekom'u rahatlatacak gibi duruyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal