İş Bul Çalış Diyen Babasını Silahla Öldürdü

İstanbul Gaziosmanpaşa'da ailesiyle beraber yaşayan 35 yaşındaki adam babasının "artık bir iş bul çalış" demesine sinirlenerek babasını silahla vurdu. Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybetti.

21.07.2018-18:06 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-18:01) İş Bul Çalış Diyen Babasını Silahla Öldürdü

Gaziosmanpaşa'da ailesiyle beraber ikamet eden 35 yaşındaki Adnan K., "artık bir iş bulup çalış" diyen babası Hasan Kale'yi vurarak öldürdü. Araya girmeye çalışan annesini de elinden yaraladı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın aktardığına göre, Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Dolunay Sokak'ta yer alan evlerinde ailesiyle beraber ikamet eden Adnan Kale, akşam saat 20.00 sularında babası Hasan Kale ile tartışmaya başladı.

BABASINI VURARAK ÖLDÜRDÜ

Söylenene göre, baba Hasan Kale'nin 'artık bir iş bulda çalış, paranı kazan' sözlerine kızan Adnan Kale bulundurma ruhsatlı silahı ile babasına ateş etti.

ARAYA GİREN ANNESİNİ DE YARALADI

Çıkan arbede esnasında Adnan Kale babasıyla arasına girerek olayı önlemeye uğraşan annesini de yaraladı.

"PSİKOLOJİM BOZULDU ÇOK PİŞMANIM"

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu birimleri tarafından gözaltına alınan Adnan Kale, "Eskiden iş yerlerimiz vardı ekonomik halimiz çok iyiydi. İflas edince yalnızca babamın emekli maaşıyla geçinmeye başladık. Yaşadığımız bu vaziyet sebebiyle psikolojim bozuldu çok pişmanım" dediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal