Asker Eğlencesinde Magandalar, 6 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

Gaziantep'te askere gidecek bir genç için yapılan eğlencede havaya rastgele ateş açan bir adamın silahından çıkan kurşun 6 yaşındaki bir çocuğa isabet etti. Talihsiz çocuk tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

21.07.2018-17:26 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-17:20) Asker Eğlencesinde Magandalar, 6 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

Gaziantep'te askere gidecek bir genç için yapılan eğlencede havaya gelişi güzel açılan ateş esnasında tutukluk yapan bir tabancanın birden bire patlaması neticesinde başından vurulan 6 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

HAVAYA ATEŞ EDİLMEYE BAŞLANDI

Olay Gaziantep Beydilli Mahallesi 43 nolu Sokakta cereyan etti. Söylentiye göre askere gidecek olan M.K. için asker uğurlama gecesi yapıldı. Arkadaşları ve yakınlarının katıldığı eğlence esnasında düğüne davetsiz gelen S.B. adlı kişi düğün meydanında havaya ateş açmaya başladı.

MERMİ 6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA İSABET ETTİ

Düğün sahiplerinin ikazı ile eğlenceden uzaklaştırılan S.B. ardından düğün yerine yeniden gelerek havaya ateş etmeyi sürdürdü. Bu esnada silahı tutukluk yapan S.B. tabancanın mermisini çıkartmak için çabaladığı esnada silahı ateş alarak 6 yaşındaki İsmail Doler'i vurdu.

KÜÇÜK ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kafasından vurulan Doner yakınlarının yardımıyla özel bir hastaneye götürüldü. Doner burada gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Cenaze, Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin sonrasında yakınlarına verildi. 6 yaşındaki İsmail Doler'in cenazesi ikindi namazını müteakip Yeşilkent mezarlığında toprağa verilecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal