İntihar Notu Bırakıp Kayboldu, Otele Kayıt Yaptırınca Yakalandı

Elazığ'ın Palu ilçesinde yeni evli bir kadın not bırakıp nehre atlayacağını söyledi. O günden sonra kadından haber alınamadı. Ancak polis yaptığı araştırma sonucunda kadının bir otelde olduğunu belirledi.

01.06.2019-12:32 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-16:59)

Elazığ'ın Palu ilçesinde 1 ay önce dünya evine giren genç bir kadının, eşyalar ve not bırakıp nehre atladığı düşünülürken, oyunu polisin otel kayıtlarını incelemesi ile meydana çıktı, sağ bulundu.

Olay, akşam saatlerinde ilçeden geçen Murat Nehri Cumo Gölü mevkiinde oldu. Alınan bilgiye göre, 1 ay önce evlenen 22 yaşındaki E.Ö. şimdilik tespit edilemeyen bir sebepten ötürü nehre atlayıp intihar süsü vermek için eşyalarıyla bir not bıraktı. Durumun fark edilmesi ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye birimleri gönderildi. Polisin yaptığı ilk incelemede genç kadına ait eşyalar ve bıraktığı bilgi notu bulunurken ilk aşamada genç kadına ulaşılamadı.

Kimlik bilgileri alınan genç kadının intihar süsü verme olasılığını da değerlendiren polis şehirdeki otel kayıtlarını inceledi. Gerçekleştirilen incelemede genç kadın Elazığ merkezde bir otele kayıt yaptırmasının hemen ardından bulundu.

Genç kadının evden kaçmak için böyle bir oyun oynadığı bildirildi. Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal