İnce Hedef Gösterdi CHP'liler Saldırdı

Muharrem İnce her konuşmasında kışkırttı partilileri TRT aracına saldırdı.

27.05.2018-18:26 - (Son Güncelleme: 27.05.2018-18:53)

Cumhuriyet Halk Partisi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin miting için gittiği İzmir Menderes'te bir grup CHP'li, mitingi takip etmek için orada bulunan TRT personellerine saldırdı. CHP’li cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce her miting konuşmasında TRT'yi partililere hedef olarak gösteriyordu. 

Toplumu ayrıştıran ve devlet kurumlarına karşı kin ile dolduran İnce'yi, Bodağ eleştirmişt.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ sosyal paylaşım sitesi olan Twitter hesabı üzerinden CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce'nin TRT 'ye karşı açıklamalarını şu şekilde eleştirmişti:

"CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, TRT’nin mitinglerini vermediğini iddia ediyor ve bu gerekçeyle de TRT’yi hedef alıyor ve hatta TRT’yi tehdit ediyor. İnce’nin mitingleri ve diğer faaliyetlerine, TRT ekranlarında,4 saat 42 dakika yer vermiştir. İnce’nin TRT’ye yönelik tehdit içeren açıklamalarını da TRT canlı verdi. Muharrem İnce meydanlarda konuşacak sözü olmadığı için TRT üzerinden manipülasyon yapmak istiyor. Sayın İnce, tehditle siyasette mesafe alınmaz; tehditle seçim kazanılmaz; tehditle Cumhurbaşkanı hiç olunmaz."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal