İmamoğlu - Küçükkaya Görüşmesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sert Yorum: Ahlaksızlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile gazeteci İsmail Küçükkaya'nın bir otelde görüşmesine sert çıktı. Erdoğan, "TV programında önce soruları CHP adayına veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır" dedi.

19.06.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-16:43)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile İsmail Küçükkaya'nın ortak yayın öncesi Taksim'de gerçekleştirdikleri görüşme ile alakalı açıklama yaptı. Erdoğan, "TV programında önce soruları CHP adayına veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır. " dedi.

Erdoğan açıklamalarında şunları ifade etti;

KÜÇÜKKAYA'YA SERT SÖZLER

Yayın moderatörüyle CHP'nin adayı bir otelde yayın öncesi bir görüşme yapıyor. TV programında önce soruları CHP adayına veriyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Bu ne densizliktir, bu ne ahlaksızlıktır.

Moderatörlük yapacaksın, bir televizyon programına çıkacaksın ve bu televizyon programından önce soruları kalkıyorsun CHP'nin adayına veriyorsun.

"PROGRAM BOYUNCA YALAN SÖYLEDİ"

Hakaretlerle gündeme gelen CHP adayı o koltuğa oturduğunda neler yapar? Allah o adaydan İstanbul'u korusun.

CHP adayı bu program süresince peş peşe çok yalan söyledi. Söylediği yalanla ve aklınca çevirdiği dolaplarla İstanbul'la dalga geçmektedir.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal