Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pazar Günü Sisi Mi Diyeceğiz Binali Yıldırım Mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de 23 Haziran seçimleriyle ilgili konuştu. Erdoğan, "Pazar günü Sisi mi diyeceğiz Binali Yıldırım mı diyeceğiz? Konu bu kadar önemli" dedi.

19.06.2019-16:07 - (Son Güncelleme: 19.06.2019-16:15)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sancaktepe'de halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"276 trilyon lirayı bulan 28 kalem yatırımın açılışını yapıyoruz." diye konuşan Erdoğan, "Sancaktepe'de çöp dağları vardı. Adeta küllerinden doğdu" sözlerini kullandı.

Erdoğan, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile alakalı "Yıldırım'ın karşısındaki aday sanki İstanbul'da hiç yaşamamış" dedi.

"Türkiye bu popülist siyaset anlayışı nedeniyle geçmişte altın kıymetinde senelerini heba etti" sözlerini kullanan Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"SİSİ Mİ DİYECEĞİZ BİNALİ YILDIRIM MI DİYECEĞİZ?"

-Bu halkın boş lafa takiyeye karnı toktur. CHP çöptür, çamurdur. Pazar günü inşallah farklı bir müjdeyle devam etmeliyiz. Pazar günü Sisi mi diyeceğiz Binali Yıldırım mı diyeceğiz? Konu bu kadar önemli.

"MURSİ ÖLDÜRÜLMÜŞÜR"

-Mursi mahkemede 20 dakika yerde çırpındı. Görevliler müdahale etmedi. Bende diyorum ki eceliyle değil Mursi öldürülmüştür.

"SANDIĞA GİTMEYENLERİ SANDIĞA GÖTÜRECEKSİNİZ"

-Meydanı milli irade hırsızlarına bırakmayacağız. Sandığa gitmeyenleri sandığa götüreceksiniz, bunu yakın takibe alacağız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal