İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Seçimlerini Yorumladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul seçimi sonuçlarını değerlendirdi. Soylu, "Bizim biraz işimiz zorlaşacak. İşimiz şundan zorlaşacak, İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu" dedi.

24.06.2019-17:04 - (Son Güncelleme: 24.06.2019-19:35)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyanet İşleri Başkanlığı Göç ve Manevi Destek Merkezi açılışının sonrasında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

İSTANBUL SEÇİMİNİ YAPTI, İMAMOĞLU YENİDEN İBB BAŞKANI

Seçim sonuçları ile alakalı yorumu sorulan Soylu, "31 Mart ardından meydana gelen olaylarda kıyamet koparanlar, Türkiye'yi diktatörlükle, hukuksuzlukla ve anti demokratiklikle suçlayanlar, dün akşam sevinç çığlıkları atıyorlardı" sözlerini kullandı.

''BİZ DÜNYAYI YIKMIYORUZ, ARAMIZDAKİ TEMEL FARK BU''

Demokrasiyi tanımanın ve hazmetmenin kolay olmadığını söyleyen Soylu, şunları ifade etti:

"Bazen kazanmak kaybetmektir, bazen de kaybetmek kazanmaktır. Siyasi yaşantımızda kaybetmişliklerimiz var, kazanmışlıklarımız var, bunlar olacaktır. Fakat biz dünyayı yıkmıyoruz, aramızdaki temel fark bu. Demokrasi şehitleri veren bir anlayışın içinden geliyoruz. Demokrasi şehitleri verdirenler ile verenler arasındaki temel fark bu.

''İSTANBUL'UN, VALİYE 'İT' DİYEN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLDU''

Hukuka uyanlar ile hukuka küsenler arasındaki temel fark bu. Bizim biraz işimiz zorlaşacak. İşimiz şundan zorlaşacak, İstanbul'un, valiye 'it' diyen bir belediye başkanı oldu. Doktorlara şiddet, kadınlara şiddet... İnşallah bizim işimizi zorlaştırmaz. Benim söyleyeceğim bu."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal