İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Ankara'ya Kılıçdaroğlu'nun Adımını Attırmayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara'da çok önemli açıklamalar yaptı. CHP'nin Ankara'yı almaması gerektiğini söyleyen Soylu, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın" dedi.

15.02.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-09:03) İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Ankara'ya Kılıçdaroğlu'nun Adımını Attırmayın

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Karapürçek mahallesinde şehit yakınları, gaziler ve muhtarlar ile salon toplantısında bir görüşme yaptı.

"BİZİ KANDİL'İN ÖNÜNDE BOYNU EĞİK BIRAKMAYIN"

Burada açıklamalar yapan Soylu, sesinin gür çıktığını ifade ederek, şöyle dedi:

"Sesimizin gür çıkması makamımızdan, mevkimizden değil halkımızın oyundan ve desteğindendir. Bu destek arkamızdan çekildiği andan itibaren bu destek birilerinin hesap ettiği gibi azaldığı andan itibaren söylemek isterim ki biz o kadar dik yürümeyebiliriz. Bu derece açık ve net. Söyleyeceğim 3 sözcük var. Bizi Kandil'in önünde boynu bükük bırakmayın. Bizi o Pensilvanya'daki uşağın önünde boynu bükük bırakmayın. Bizi mücadele ettiğimiz uyuşturucudan kaçakçıya dek devletimizi istikrarsızlaştırmaya çabalayanların önünde boynu bükük bırakmayın."

"ADIMINI ATTIRMAYIN"

CHP'li bir belediyenin Ankara'da ikamet edenler için bir kabus oluşturacağını düşündüğünü söyleyen Soylu, "Bakın çok açık söylüyorum. CHP'li bir belediyenin bir kabus oluşturacağını düşünüyorum. Siz görün ondan sonra neler yapıyorlar. Ellerine geçirince ülkemizin, halkımızın, Ankara'mızın kazanımlarını nasıl yok ediyorlar, nasıl şımarıyorlar ve nasıl halktan hınç almak için türlü türlü senaryolar uyguluyorlar. Sizden bir tek şey isterim; Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Kılıçdaroğlu'nun adımını attırmayın" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal