İçişleri Bakanı Soylu Velileri Uyardı: Gördüğünüz Zaman Hemen Haber Verin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uyuşturucu konusunda velileri uyardı. En zayıf noktalarının benim çocuğum yapmaz mantığı olduğunu söyleyen Soylu, "Uyuşturucu şüphesini güvenlik birimlerimize haber vermeliyiz" dedi.

26.09.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-12:57) İçişleri Bakanı Soylu Velileri Uyardı: Gördüğünüz Zaman Hemen Haber Verin!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu ile mücadele mobil uygulama projesinin tanıtım toplantısında açıklamalar yaptı. Uyuşturucu ile mücadele ile alakalı Soylu, "2018 yılbaşından, 25 Eylül'e dek 15 bin 262 uyuşturucudan tutuklama yapıldı. Bunun 13 bin 229'u sokak satıcısı. Bugünden itibaren sokaklarda çok daha güçlü bir kararlılıkla çocuklarımızın, gençlerimizin emniyetli bir biçimde olmasını sağlayan adımlarımız sürecektir" dedi.

"EN ZAYIF NOKTAMIZ 'BENİM ÇOCUĞUM YAPMAZ' YAKLAŞIMI"

Ebeveynlere uyuşturucu ile mücadele hususunda ikazlar yapan Soylu, "PKK silah alıyorsa çocuklarımızı şehit ediyorsa o silahın parası uyuşturucu ticaretinden elde ediliyor. Herkesi zehirliyorlar. Uyuşturucu konusunda kimse kendisini bu işin dışında görmesin. En zayıf halkamız 'benim çocuğum yapmaz' mantığı. Bu işin ticaretini yapanlar profesyonelleşiyor. Yeni kandırma, aldatma şekilleri ortaya çıkıyor. Bu yöntemler, dijitalleşme ile beraber artıyor. Bu mücadeleyi 81 milyonun hepsiyle yapmak durumundayız. Okul önünde gezen tipleri, çocuklarımızın arkadaşlarını, davranışlarını, harçlıklarını nasıl harcadıklarını, olup bitene dikkat etmeliyiz. Film seyrederken gösterdiğimiz dikkati mahallemizi takip ederken daha çok göstermeliyiz. Uyuşturucu şüphesini güvenlik birimlerimize haber vermeliyiz" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal