Burhan Kuzu'dan İlginç Trump İddiası: Erdoğan ile Görüşebilmek İçin Yaptı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın dünkü BM konuşmasına geç kalmasına Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu'dan ilginç bir yorum geldi. Kuzu, Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la denk gelebilmek için bilerek geç kaldığını yazdı.

26.09.2018-12:28 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-12:21) Burhan Kuzu'dan İlginç Trump İddiası: Erdoğan ile Görüşebilmek İçin Yaptı!

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, ABD Başkanı Trump'ın, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmaya isteyerek geç kaldığını öne sürdü. Eski AK Partili vekil Kuzu, twitter üstünden yaptığı paylaşımda "Trump, Erdoğan'la görüşebilmek amaçlı konuşmasına gel kalmış" dedi.

Prof. Burhan Kuzu, şahsi Twitter hesabında dün BM Genel Kurulu'nda olanları değerlendirdi.

"BM'DE KONUŞMA SIRASINI KAÇIRDI"

"Trump BM'de konuşma yapma sırasını kaçırdı ve kürsüde 'Bugüne dek gelmiş geçmiş en başarılı ABD hükumetiyiz' deyince salonda yer alan devlet temsilcileri kahkahalarla güldü. Gerçekten de bu söze gülünür."

"TRUMP, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEK İÇİN FIRSAT KOLLADI"

Burhan Kuzu, dün ayaküstü yapılan Trump-Erdoğan görüşmesi ile alakalı olarak da "Trump BM toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşabilmek için hep fırsat aramış. İşte bu sebeple konuşma sırasını isteyerek kaçırmış ki Erdoğan'a denk gelmiş olsun. Gerçekten de öyle oldu. Ne yaptı etti neticesinde görüştü; amacına ulaştı" ifadesini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal