İçişleri Bakanı Soylu: Bu Milletin Dünya'ya Söyleyecek Sözü Var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Biz dönem dönem zayıfa düştük. Ama bugün son 300 yılın yani Karlofça’dan itibaren kendimizi bulduğumuz en güçlü dönemimizdeyiz. Etrafımızdaki coğrafya adına söz söyleyebilme kabiliyetine sahibiz” dedi.

17.05.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-23:13)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği'nin (NEYAD) 5’inci Geleneksel iftarına katıldı.

BU MİLLETİN DÜNYA'YA SÖYLEYECEK  SÖZÜ VAR  

NEYAD’ın iftar programında konuşan İçişler Bakanı Süleyman Soylu, “Biz dönem dönem zayıfa düştük. Ama bugün son 300 yılın yani Karlofça’dan itibaren kendimizi bulduğumuz en güçlü dönemimizdeyiz. Etrafımızdaki coğrafya adına söz söyleyebilme kabiliyetine sahibiz. Kendi bağımsızlığımız adına adım atabilme kabiliyetine sahibiz. Bize dur otur diyenlere hayır bizimde söyleyecek sözümüz var deme kabiliyetine sahibiz. Bu kabiliyet sadece devlet adına, memleket adına değil aynı zamanda bir millet adına kabiliyet. Bu milletin dünyaya söyleyecek sözü var. Ve dünyaya gösterecekleri var” dedi. 

YÜKÜMÜZ AĞIR  

Bakan Soylu, “Bu ülkede 457 bin Suriyeli çocuk doğdu. Biz başka ülkelerde yaşayıp da orada hayat hakkına sahip olmayan belki de görüp göremediğimiz 457 bin çocuk 457 bin alem oldu bu ülkede yükümüz ağır. Yükümüz sadece ekonomiyi daha iyi bir noktaya götürebilmek değil, yükümüz sadece şehitlerimizi yüceltmek değil, yükümüz sadece memleketimizi daha iyi bir yere getirmek değil aslında ağır olan yükümüz bu coğrafyadan ve Anadolu medeniyeti insanlığı bütün dünyaya yaymaktır” dedi. 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal