İçişleri Bakanı Soylu: 311 Operasyon Devam Ediyor

Bir dizi ziyaret için Tunceli'ye giden Süleyman Soylu, burada yaptığı açıklamada Türkiye'nin içinde ve dışında şu anda yürütülmekte olan 311 operasyon olduğunu söyledi.

30.12.2018-14:04 - (Son Güncelleme: 30.12.2018-14:35) İçişleri Bakanı Soylu: 311 Operasyon Devam Ediyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu; bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Tunceli’ye gitti. Burada bir konuşma yapan Soylu, sözlerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamları ile dualarını ileterek başladı.


İçişleri Bakanı Soylu, "Vatan sevgisi, vatan müdafaası önemli ama aile meselesi bizim için en önemli meselelerdendir. Hem teröristlerle mücadele edeceğiz, hem ülkemizi huzura ve sükuna kavuşturacağız hem de bu vatana bizim nesillerden sonra sizin yaptıklarınızı bilen, babalarını anlatırken, dedelerini anlatırken göğsü kabaran evlatlar lazım. Böyle başlamamın sebebi biz büyük bir aileyiz hem de biz yalnız değiliz. Şimdi biz burada kahvaltı yaptık, bilesiniz ki şehitlerimiz bizimle beraber bu kahvaltıda. Hisleriyle, varlıklarıyla bunu söyleyen biz değiliz, inancımız. Bizim onu anlama kabiliyetimiz yok ancak bunu hissetmek anlamak lazım” dedi.


311 Operasyon Devam Etmekte


Devam etmekte olan 311 operasyon olduğunu açıklayan Soylu, jandarma ve polis özel harekatların bu operasyonları devam ettirmekte olduğuna dikkat çekti. Soylu, "Bu operasyonların kimisi 2 bin 500, kimisi 3 bin 100 metrede, kimisi şehir içerisinde kimisi kırsalda. Bunun bir tek sebebi var, kazıyıp atmak. Bu kazıyıp atmaya arkadaşlarımız en yukarıdan, birlikte olduğumuz arkadaşlarımıza kadar herkes buna inanmış ve iman etmiş. Bunları yakaladık, kıstırdık ve gereğini de yerine getiriyoruz. Onun için Allah sizden razı olsun. İnancınızdan, imanınızdan hiçbir şey kaybetmeden, bu mücadeleyi hep birlikte sürdürüyoruz" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal