İBB'den 5 Bin Öğretmene Hediye!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile 39 ilçede görev yapan ortalama 5 bin öğretmene hediye verecek.

22.11.2018-12:40 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-12:34) İBB'den 5 Bin Öğretmene Hediye!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile 39 ilçede görev yapan ortalama 5 bin öğretmene hediye verecek.

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri, Bahçelievler'de olan Emlak Konut İlkokulu öğretmenlerine İBB Başkanı Mevlüt Uysal'ın selam ve tebriklerini sunarak, Öğretmenler Günü'ne özel ajanda ve kalemden oluşan hediye seti verdi.

Emlak Konut İlkokulu Sınıf Öğretmeni Meryem Delier, öğretmenlerin, insanların kendi ayakları üzerinde durmasına yardım eden, toplumun devamlı önünde yürüyen gönül eri olduğunu ifade etti.

Öğretmenlerin dünyanın en eski ve zor mesleğini icra ettiklerine dikkat çeken Delier, 'Bu bilinçle, gururla daima toplumumuza yeni nesiller yetiştirme, çalışma azmi ve şerefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına bu güzel günde aramızda oldukları, bizi yalnız bırakmadıkları için ayrıca çok teşekkür ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal