İBB, LGS'ye Girecek Öğrencilere Ulaşımı Bedava Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek olan tüm öğrencilere ulaşımın bedava olacağını açıkladı.

31.05.2019-16:53 - (Son Güncelleme: 31.05.2019-16:50)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bütün toplu taşıma araçları, Belediye Meclisinde AK Parti Grubu'nun teklifi ardından oy birliğiyle alınan karar çerçevesinde yarın Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) girecek öğrencilere bedava hizmet verecek.

GÖREVLİ PERSONEL DE ÜCRETSİZ ULAŞIMDAN YARARLANABİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinin Mayıs ayı oturumunda AK Parti Grubu'nun teklifiyle LGS'ye girecek öğrenci ve sınavda vazifeli olanlara toplu taşıma araçlarının bedava hizmet vermesi meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edilmişti. Buna göre yarın yapılacak LGS'ye girecek olan öğrencilere ve sınavda vazifeli olan personele belediye bünyesindeki bütün toplu taşıma araçları bedava hizmet verecek.

TÜM TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI ÜCRETSİZ OLACAK

Bunun için öğrencilerin sınav giriş belgesini, görevli personellerin de görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak. Bedava hizmet verecek toplu taşıma araçlarının ise İETT, özel halk otobüsleri, Otobüs AŞ, metrobüs, şehir hatları vapurları, metro, hafif metro, tramvay, füniküler, teleferik, nostaljik tramvay ve tünel olduğu bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal