İBB 4 Haziran'da Caddebostan Plajları ile Güneş ve Menekşe Plajları'nı Açacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 4 Haziran tarihinden itibaren Anadolu Yakası'ndaki Caddebostan Plajları ile Avrupa Yakası'ndaki Güneş ve Menekşe Plajları'nı açacağını duyurdu.

01.06.2019-15:58 - (Son Güncelleme: 01.06.2019-15:54)

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Anadolu Yakası'ndaki Caddebostan Plajları ile Avrupa Yakası'ndaki Güneş ve Menekşe Plajları'nı 4 Haziran'da açacağını açıkladı.

İBB'den yayınlanan yazılı açıklamada, İstanbulluların, yaz boyunca Caddebostan, Güneş ve Menekşe Plajları'nda konuk edileceği, haftanın yedi günü sabah saat 08.00 ile 19.00 saatleri arasında plajların hizmet vereceği bildirildi. Can güvenliği ve sağlık hususlarında yüksek düzeyde tedbir alındığı bildirilen açıklamada, bütün plajların her hafta düzenli olarak deniz suyu temizlik oranı ölçümlerinin analiz edildiği ve gerekli ilaçlamalarının da yapıldığı belirtildi. Açıklamada, plajlarda hijyen ve sağlık bakımından gün boyunca görevli personeller tarafından temizlik işleri yapıldığı ve güvenlik ve cankurtaran personeli sayesinde de gerekli önlemlerin alındığı bildirilerek, İstanbul genelinde 515 kilo metrelik kıyı şeridi boyunca kıyı ve plaj temizliği yapıldığı ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal