Hulusi Akar, Telefonla Konuşurken Gözleri Doldu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ilk ziyaretinin sınırın sıfır noktasına gerçekleştirdi. Burada askerlerin aileleri ile de telefonda görüşen Akar'ın bu sırada gözleri doldu.

19.07.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-12:21) Hulusi Akar, Telefonla Konuşurken Gözleri Doldu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesi, yeni vazifelerini hudutun sıfır noktasında Mehmetçikle beraber kutladı. Çukurca kırsalındaki 2 bin 270 rakımlı Dağbaşı Üs Bölgesi'ne komutanlarla giden Akar, bazı askerlerin aileleriyle de telefonla konuştu. Telefon görüşmeleri esnasında gözleri dolan Akar, Mehmetçiklerin ailelerinin de büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

TELEFON KONUŞMASINDA GÖZLERİ DOLDU

Bakan Akar, üs bölgesinde vazifeli bazı askerlerin aileleriyle de telefonla konuştu. Dağbaşı Üs Bölgesi Komutanı Binbaşı Ersoy Eray'ın eşiyle görüşen Bakan Akar, ailenin iki çocuğunun eğitimlerini sordu. Çocukları başarılarından sebeple tebrik eden Akar, "Babaları burada vatan ve millet için çok önemli görevler yapıyorlar" diye konuştu. Telefon görüşmesi esnasında gözleri dolan Akar, Mehmetçiklerin ailelerinin de büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

"BABAN BİR KAHRAMAN"

Bir askerin de eşi ve 4 yaşındaki Umut adlı oğluyla telefonda konuşan Akar, küçük çocuğa babasının selamını söyledi. Babasının Umut'u çok sevdiğini söyleyen Akar, "Baban bir kahraman. Vatan, millet için çok önemli işler yapıyor" diye konuştu.

"VATAN VE MİLLET İÇİN BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPIYOR"

Askerin eşiyle de konuşan Akar, "Kahraman, fedakar bir eşin var. Burada vatan ve millet için büyük fedakarlıklar, kahramanlıklar üstleniyor. İnşallah sağ salim gelince beraber olacaksınız ve vatana, millete hizmet vermenin verdiği gururla yaşayacaksınız." diye konuştu.

AKAR, GECEYİ HAKKARİ'DE GEÇİRDİ

İnceleme ve denetlemelerin sonrasında Bakan Akar ve komutanlar, helikopterlerle Hakkari merkeze gitti. Buradan Valiliğe giden Akar ve yanındakiler, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak ile görüştü. Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve kuvvet komutanları gezilerinin sonrasında geceyi Hakkari'de geçirdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal