Hulusi Akar Resti Çekti

Kandil'e düzenlenen hava operasyonlarını izleyen Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, terör odaklarına karşı başlatılan mücadeleye ilişkin konuştu ve ‘bundan dönüş yok’ dedi.

12.06.2018-13:37 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-13:53)

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gece başta Kandil ve Sincar olmak üzere Irak'ın kuzeyindeki hedeflere gerçekleştirilen hava harekatında terör örgütü PKK’ya ait 12 hedef yok edildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Sincar, Hakurk ve Avaşin-Basyan'a yönelik hava operasyonları Birleştirilmiş Harekat Merkezinden takip ederek, harekata ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BUNDAN DÖNÜŞ YOK

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar burada yaptığı basın açıklamasnda,  "Bu sefer, bu dönemde biz azimle, kararlılıkla tüm terör örgütlerinin, tüm teröristlerin üzerine gitmek suretiyle bunların sonunu getirmekte kararlıyız. TSK, anayasa çerçevesinde ve yasalar doğrultusunda milletinin emrinde ve daima görevinin başındadır’’ şeklinde konuştu.

"DAĞ BAYIR DEMEDEN..."

TSK'nın vatanın birliği, bütünlüğü, güvenliği, milletin egemenlik ve bağımsızlığı için elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini ve bunu göstermeyi sürdüreceğini ifade eden Genelkurmay Başkanı Akar, "Bunun için gece gündüz, dağ bayır demeden herkes kendisine düşen görevi büyük bir heyecan, başarıyla en iyi şekilde yerine getiriyor’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Günedm Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal