HDP'li Vekillerin Terörist Başı Öcalan Yürüyüşüne Polis İzin Vermedi

HDP'li vekillerin terörist başı Öcalan'a tecridin kaldırılması için yürüyüş yapacaklarını bildirmesinin ardında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sizi yürüten adam değildir" demişti.

11.02.2019-11:44 - (Son Güncelleme: 11.02.2019-11:31) HDP'li Vekillerin Terörist Başı Öcalan Yürüyüşüne Polis İzin Vermedi

Terörist başı Abdullah Öcalan'a tecridin kaldırılması için Kandil'in vekilleri protesto kararı aldı. Buna göre Galatasaray Meydanı'na gelecek olan HDP'liler, "Öcalan'a özgürlük" sloganları atarak yürüyüş yapacaktı.

Dün mesele ile alakalı bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu yürüyüşe izin vermeyeceklerini ifade etmişti.

"SİZİ YÜRÜTEN ADAM DEĞİLDİR"

Soylu, "Şimdi 'Apo' içeride diye, sözde milletvekilleri yürüyüş yapacaklarmış sağda solda. Sizi yürüten adam değildir." sözlerini kullandı.

PROVOKASYONA GEÇİT YOK

Bugün sabah saatlerinde Taksim Meydanı, İstiklal Caddesi ve Galatasaray Meydanı etrafında polis geniş güvenlik tedbiri aldı. Sokakların giriş ve çıkışları kapatıldı. HDP'lilerin alanda bir provokasyon yapmalarına izin verilmeyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal