HDP'li Pervin Buldan'dan Ekrem İmamoğlu'na Kardeş Belediye Teklifi

Mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'na HDP cephesinden tebrik yağdı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise, İstanbul ile Kars'ı kardeş belediye yapmak için teklifte bulundu.

18.04.2019-09:44 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-09:35) HDP'li Pervin Buldan'dan Ekrem İmamoğlu'na Kardeş Belediye Teklifi

Ekrem İmamoğlu'na mazbata verilmesine, CHP'lilerden daha fazla HDP'liler sevindi. CHP'nin seçim süresi boyunca ısrarla ittifak kurduğunu kabul etmediği HDP tarafından tebrikler ard arda geldi.

HDP YİNE AK PARTİ'YE SALDIRDI

HDP, resmi Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda AK Parti'yi hedef göstererek, "AKP'nin halk iradesini çalmaya dönük 17 gündür yaptığı hukuksuzluğun bir bölümü son buldu. İstanbul hakkı olanı aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ediyoruz. Ülkenin her tarafında sürdürdüğümüz demokrasi ve hukuk mücadelesini er veya geç kazanacağız" sözlerini kullandı.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na üstün başarılar dilerim. İstanbul'a kardeş belediye olarak en iyi Kars Belediyesi yakışır. Biz de Kars'ı ilk kez aldık..!" biçiminde paylaşım yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal