AK Parti Çankırı ve Karaman İl Başkanları İstifa Etti

Yerel seçimler geride kalırken AK Parti'den de istifa haberleri geldi. AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman ve Karaman İl Başkanı Mehmet Er görevlerinden istifa ettiler.

18.04.2019-09:32 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-09:18) AK Parti Çankırı ve Karaman İl Başkanları İstifa Etti

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı vazifesinden istifa ettiğini duyuran Celal Kaman, "Doğruya 'doğru', yanlışa 'yanlış' demekten geri durmayacağımı söylemek isterim" dedi. AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Karaman AK Parti İl Başkanlığı vazifemden istifa etmiş bulunmaktayım." dedi.

Celal Kaman, il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, AK Parti İl Başkanlığı vazifesinden istifa ettiğini duyurdu.

"ERDOĞAN'A SADAKATİMİN SORGULANMASI HAKKINI KİMSEDE GÖRMÜYORUM"

İl başkanlığı vazifesi süresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşı olmanın onurunu, gururunu ve şerefini taşıdığını söyleyen Kaman, "31 Mart seçimlerinde 11 ilçe belediye başkanlığının 8'ini, 3 belde başkanlığının hepsini, 27 il genel meclis üyeliğinden 18'inin kazanılmasında başarılı bir il yönetim kuruluna başkanlık yapmaktan gurur duymaktayım. Vazife almaya başladığım ilk gün nasılsa bugün de partime, davama, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sadakatimin, bağlılığımın ve bu dava uğruna yaptığımız fedakarlıkların sorgulanması hakkını hiç kimsede görmüyorum." sözlerini kullandı.

KARAMAN İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er'in istifa metni de teşkilatın sosyal medya sayfasında paylaşıldı.

Açıklamada "Görmüş olduğum gerek üzerine 16.04.2019 Salı günü Karaman AK Parti İl Başkanlığı vazifemden istifa etmiş bulunmaktayım. Davamızın bir üyesi olarak her zaman hizmet etmeyi sürdüreceğim. Bütün Karamanlı hemşehrilerime ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur" sözlerine yer verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal